ТБ ЗСУ показало наслідки бомбардування з ворожого безпілотника. ВІДЕО

 

Учора, 17 травня, пізно ввечері під час концерту групи “Океан Ельзи” в Маріуполі, на який прийшли 30 тисяч глядачів, за кілька десятків кілометрів від арени стадіону бойовики скидали по позиціях сил АТО запалювальні гранати з безпілотних літальних апаратів.
Про це керівник поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін повідомив на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Війна не припинялась ні на мить під час виступу артистів. За декілька десятків кілометрів від Маріуполя безпілотники бойовиків “ДНР” скидали запальні гранати”, – зазначається у повідомленні.

Аброськін запевнив, що громадський порядок під час концерту “Океану Ельзи” був забезпечений на всі 100%.

Сьогодні вранці в мережі з’явився відеозапис, на якому зафіксовані наслідки атаки безпілотника терористів на позиції українських військових в зоні АТО.
Відео опубліковане на YouTube-каналі “Військове телебачення України”.

“Одну з наших військових частин у зоні АТО атакував ворожий БПЛА. З апарату було скинуто шість ручних кумулятивних гранат. Втрат серед особового складу і техніки немає”, – йдеться в описі до відео.

На відео українські зенітники розповідають, що їм не вдалося збити безпілотник через погану видимість. Також вони показують, наскільки глибокі вирви після падіння гранат – понад 0,8 метра.

Читайте також:
Росіяни на Донбасі готують бомбардування з безпілотників, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна