Бойовик “ДНР”, який розкаявся, отримав у Мар’їнці вирок із випробувальним терміном

 

Ще один колишній учасник незаконних збройних формувань так званої “ДНР” скористався програмою Служби безпеки України “На тебе чекають вдома” й отримав м’який вирок суду.

Мешканець Донеччини приєднався до бойовиків у травні 2014 року. Проте ейфорія швидко змінилась реальністю – інструктори та командири з Росії зневажали та принижували його гідність, в угрупованні процвітало пияцтво.
Як повідомляє прес-центр СБ України, “чоловік швидко усвідомив, що «це не його війна», і вирішив скласти зброю та скористатись програмою СБУ з повернення до мирного життя”.

Весь час, поки тривала його перевірка у рамках досудового розслідування, колишній член НЗФ перебував удома з родиною, зазначають у спецслужбі.

Повне визнання провини було враховано Мар’їнським районним судом Донецької області, який звільнив чоловіка від відбування покарання з випробувальним терміном.

“Это не наша война… Возвращайтесь к семьям. Я сейчас пойду к семье, а вы там гниёте в окопах…”, – звернувся він до бойовиків “ДНР/ЛНР”.

Читайте також:
Програмою СБУ “На тебе чекають вдома” скористалися вже 60 бойовиків

Програма СБУ для бойовиків “На тебе чекають вдома”: кому амністія, кому тюрма

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна