Прокурор Поклонська в Криму вийшла на “Безсмертний полк” з іконою царя Миколи ІІ

 

Підконтрольна Москві так звана “прокурор Криму” Наталія Поклонська вийшла на акцію “Безсмертний полк” у Сімферополі з іконою царя Миколи II.

Нагадаємо, за задумом, учасники цієї маніфестації несуть транспаранти з фотопортретами своїх родичів, які брали участь в Великій Вітчизняній війні.

Поклонська пояснила, що таким чином вона виконала прохання ветерана.
“Торік, коли ми напередодні Дня перемоги відвідували ветеранів, один із них розповів мені історію. Вони з товаришем потрапили в халепу, і йому було видіння царя Миколи Олександровича, який допоміг йому врятуватися. І ветеран просив мене, щоб по можливості Микола II теж взяв участь у “Безсмертному полку”. Ось це побажання ми і виконуємо”, – цитує псевдопрокурорку російська агенція ТАСС.

Агентство зазначає, що в заході в Сімферополі взяли участь кілька тисяч осіб. Хода завершилася покладанням квітів до Могили Невідомого солдата.

Читайте також:
У Москві для 9 травня набрали платну масовку “родичів ветеранів”.
За “духовне обличчя” – плюс 200 руб.

Нагадаємо, раніше Поклонська без рішень суду заборонила Меджліс кримськотатарського народу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.