Одного з керівних прикордонників Херсона затримали на хабарі $11,5 тис.

 

Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрила на хабарництві одного з керівників відділу прикордонної служби “Миколаїв” Херсонського прикордонного загону.

“Майор-здирник налагодив протиправну схему отримання щомісячних хабарів від підприємців, які працюють у портах Миколаївщини, за безперешкодне оформлення прикордонного контролю”, – повідомляє прес-центр СБУ.

хабар херсон прикордонникСпівробітники спецслужби затримали хабарника разом із посередником у центрі Херсона під час отримання 11,5 тисяч доларів США.

Як повідомили в СБУ, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, – карається позбавленням волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна) .

Тривають невідкладні слідчі дії. Зловмисникам планується оголосити про підозру та застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:
На хабарі $10 тис. взяли начальника прикордонників Харкова,
який мав боротися з хабарниками

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна