Затримали двох ображених, які обстріляли з РПГ будинок у мирній Костянтинівці

 

Працівники поліції затримали двох жителів Костянтинівки Донецької області (підконтрольна територія), які обстріляли з гранатомета будинок по вулиці Білоусова, де розташовані магазин і відділ міграційної служби.
Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив начальник Головного управління поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

“У ході активних пошукових заходів поліцією Костянтинівки були встановлені і затримані двоє місцевих “джентельменів” – гранатометники 1981 та 1983 року народження. За їхніми словами, їх “образили” в магазині продавці. Тому вирішили “помститися” – вночі в стані алкогольного сп’яніння вчинили постріли з РПГ”, – повідомив начальник поліції.

За словами Аброськіна, за місцем проживання цих осіб було знайдено речові докази, зокрема тубус від гранатомета.

Зловмисників затримано, проводяться оперативно-слідчі заходи. Їм загрожує до 7 років “активного відпочинку” на спеціальному “курорті”, – повідомив начальник обласної поліції.

Повідомляється, що внаслідок обстрілу ніхто з громадян не постраждав, лише посипалися шибки віконних прорізів міграційної служби.

Читайте також:
Банк в Одесі розстріляли з гранатомета

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна