Німеччина дасть ще 2 млн. євро для переселенців з Донбасу

 

Уряд Німеччини надає 2 млн. євро для підтримки проекту Управління Верховного комісара ООН у справах біженців щодо надання гуманітарної допомоги біженцям зі сходу України.
Про це “Європейській правді” повідомили в українському представництві комісара.

“Федеральний уряд Німеччини внеском у розмірі 2 мільйони євро надасть підтримку проекту Управління Високого комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) “Гуманітарна допомога й підтримка внутрішньо переміщених та інших осіб, що постраждали внаслідок кризи в Україні”, – зазначили у представництві організації.

Також в УВКБ нагадали, що минулого року Німеччина вже профінансувала цей проект УВКБ ООН для внутрішньо переміщених осіб на суму 4 млн. євро.

Проект здійснюється з січня 2015 року. УВКБ ООН, з огляду на продовження скрутної ситуації на сході України, надає термінову допомогу переселенцям та особливо потерпілим місцевим мешканцям уздовж “сірої зони” по обидва боки лінії зіткнення, щоб поліпшити умови їх життя.

Читайте також:
У другі роковини кривавого Донецька переселенці-патріоти мітингували на Майдані

За тиждень в Україні на 14 тисяч побільшало внутрішніх переселенців, – Мінсоцполітики

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна