Солдат Нацгвардії загинув внаслідок зіткнення авто з лосем

 

2 травня на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський, поблизу смт Гуйва Житомирського району, сталася ДТП, внаслідок якої загинув 24-річний солдат Нацгвардії та травмовано 4 людей, серед них – громадяни США та Білорусі.
Про це повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області.

“Близько 22.00 на 5 км + 700 м вказаної автодороги водій мікроавтобуса “Opеl Movano”, рухаючись у напрямку м. Бердичева, наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від удару транспортний засіб опинився на смузі зустрічного руху, де сталося подвійне зіткнення спочатку з автомобілем “Fiat Linea”, а потім – з “Mersedes Sprinter”, які рухались у зустрічному напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій “Fiat Linea”, 24-річний солдат Нацгвардії, житель Романівського району Житомирщини, загинув на місці події.

Із травмами різного ступеня тяжкості до медичних закладів обласного центру доставлено ще четверо людей, серед яких двоє громадян США та один – Білорусі.

Читайте також:
У Києві затримали командира роти нових “копів”, який вкрав на місці ДТП 17 тисяч доларів

Нацгвардія почала навчати своїх сержантів за стандартами НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна