Окупанти нагороджують себе медалями без відома командирів, – ГУР

 

Залишається на низькому рівні морально-психологічний стан бойовиків 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2-го армійського корпусу ЗС Росії, він же – так звана “армія ЛНР”.
Як повідомляє Головне управління розвідки МОУ, командир підрозділу полковник збройних сил РФ Олександр Бушуєв конфліктує з підлеглими офіцерами штабу та командирами батальйонів, що призводить до невиконання наказів та порушення субординації.

“Командир 3 батальйону 7 омсбр самостійно, без дозволу вищого командування бригади, нагородив групу бойовиків батальйону медалями “За боевые заслуги” та зробив запис у військових посвідченнях із завіренням печаткою бригади.
Дані дії з боку командира 3 мсб обурили командування бригади. Призначено службове розслідування”, – інформує ГУР.

 

Нагадаємо, комбриг 7 омсбр Бушуєв раніше накликав гнів свого товариша, командира корпусу Євгена Нікіфорова через втрату бригадою безпілотного літального апарату “Гранат-1” російського виробництва.
Після цього командувач 2-го армійського корпусу генерал-майор ЗС РФ Євген Нікіфоров дав негативну характеристику Бушуєву для вступу в академію генштабу ЗС Росії.
Утопивши на полігоні чотири БМП, підлеглі Бушуєва вкрали бронетранспортер у “сусідів” із 5-ї мотострілецької бригади 1-го армійського корпусу ЗС РФ.

Можливо, і цих бійців, як і своїх підлеглих у 83 одшбр в Росії у 2011 році,комбриг примушував співати гімн РФ у протигазах.

Коли вже вважалося, що Бушуєв їде з Донбасу в академію ГШ, у бригаді було проведеноревізію, яка показала, що 66 одиниць техніки несправні та неготові до бойового застосування, зокрема сім танків, а крім того – вкрадено 6 нових двигунів та комплектів запасних частин до автомобілів КамАЗ, отриманих із Росії в березні ц.р.

Через чергові прояви психічної неврівноваженості Бушуєва – авантюрний наказ на обстріл сил АТО з позицій 3-го мотострілецького батальйону 7 омсбр – Збройні сили України вогнем у відповідь знищили командно-спостережний пункт бушуєвського батальйону, що призвело до чергових службових перевірок у бригаді.

Повідомлялося, що внаслідок нервового зриву полковник Бушуєв втратив більше 20 кг ваги. У цьому він звинуватив начпрода бригади та відсторонив його від виконання службових обов’язків “за низьку організацію харчування особового складу”.

Наприкінці квітня командування 2 АК відмовило у проханні Бушуєва нагородити його урядовою нагородою РФ, що збільшувало б його шанси вступити до військової академії генштабу ЗС РФ.
“У зв’язку з цим Бушуєв віддав розпорядження замовити виготовлення його особистої відзнаки, максимально схожого зразку, для нагородження всього особового складу бригади під час урочистостей з нагоди травневих свят”, – зазначала розвідка.

Читайте також:
Розвідка доповіла про нові “зальоти” російських командирів в “армії ЛНР”

Бойовикам “ДНР” видали зарплату. Випили. Що було потім – дізналася розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна