Втрати ЗСУ в АТО вчора перевищили втрати окупантів

 

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, 25 квітня, один український військовий загинув, п’ятеро отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Водночас Головне управління розвідки Міноборони України у сьогоднішньому зведенні повідомило про загибель одного і поранення двох бойовиків зі складу 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3-го окремого батальйону спеціального призначення (Донецьк) 1-го армійського корпусу ЗС РФ.

Розвідка зазначає, що вони діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп.

Як повідомлялося раніше, за минулу добу бойовики 42 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ зі стрілецької зброї, гранатометів та 120/82-мм мінометів. Більше половини з них – на Донецькому напрямку, зазначили в ГУР МОУ.

Розвідкою підтверджено перебування штатних підрозділів ЗС Росії в районах:
Донецьк – підрозділ 24 окремої бригади спеціального призначення (Новосибірськ) Центрального військового округу ЗС РФ;
Новоазовськ – до роти 45 окремої бригади спеціального призначення (Кубінка Московської області) Повітрянодесантних військ ЗС РФ;
Сміле, Кіровськ, Первомайськ – мобільні комплекси радіоконтролю “Свет-КУ” (призначені для пошуку, виявлення, аналізу, пеленгування джерел радіовипромінювань та захисту інформації від витоку по технічним каналам безпроводового зв’язку).

Читайте також:
Росіяни в зоні АТО змінюють тактику ведення боїв, – розвідка

Кріт української розвідки в 2-му корпусі “сепарів” продовжує рити досьє
на скаженого полковника Бушуєва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна