Держкіно заборонило ще 34 російські фільми й серіали

Держагентство України з питань кіно скасувало держреєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення 34 російських фільмів та серіалів.
Відповідне рішення було ухвалене на виконання закону “Про внесення змін до ст. 15-1 закону України “Про кінематографію”, який набрав чинності 22 квітня.

Перелік вищезазначених фільмів був оприлюднений на сайті відомства.

До нього увійшли: “Останній з Магікян” (13-40 серії), “Батьки”, “Будинок сплячих красунь”, “Бєлка та Стрєлка. Пустотлива сімейка” (2 сезон, 17-34 серії), “Усі скарби світу”, “Віолетта з Атаманівки”, “Два батька і два сина – 2”, “Дружина за сумісництвом”, “Жінки на межі” (1-26 серії).

Також під заборону потрапили вільми”Замок на піску”, “Занадто гарна дружина”, “Золота наречена”, “Зцілення”, “Мама, я одружуюсь”, “Манекенниця”, “Невипадкова зустріч”, “Мій білий та пухнастий”, “Не відпускай мене”, “Ненавиджу та люблю”, “Неприваблива любов”, “Новорічний рейс”, “Одного разу і назавжди”, “П’ятий поверх без ліфта”, “Переїзд”, “Поверни мене”, “Сила любові”, “Син”, “Старша донька”, “Хороші руки”, “Хрещений”, “Ціна любові”, “Шукаю попутника”.

Читайте також:
Серіал “Не зарікайся”: комісія Держкіно не заборонила,
Нацрада з ТБ призначила перевірку. ОЦІНКИ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна