У ЗСУ – двоє поранених. У бойовиків – шість загиблих: підірвали БК в бліндажі

 

За минулу добу, 21 квітня, в зоні проведення антитерористичної операції в результаті бойових дій жоден український солдат не загинув, двоє були поранені. Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Військові ЗСУ були поранені в Верхньоторецькому під час ворожого обстрілу, уточнив Лисенко.

Водночас Головне управління розвідки Міноборони України інформує, що протягом двох днів, 20 та 21 квітня, у зоні АТО загинули шість військовослужбовців 1-го та 2-го армійських корпусів ЗС РФ та 32 дістали поранення.

Зокрема, у розвідці уточнюють, що 20 квітня загинуло п’ять та було поранено 30 військовослужбовців внаслідок підриву боєкомплекту у бліндажі 14-го стрілецького батальйону 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК у районі н.п. Новотошківське. А 21 квітня загинув один військовослужбовець 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та було поранено двоє військовослужбовців 11 окремого мотострілецькоого полку (Макіївка) 1 АК, які діяли у складі диверсійно-розвідувальних груп.

Читайте також:
З початку березня під Авдіївкою знищено понад сто бойовиків, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна