Помер відомий співак Прінс

 

У США на 58-му році життя помер відомий співак, автор пісень і актор Прінс. Як повідомляє TMZ, тіло виконавця було виявлено в його будинку у Міннесоті вранці 21-го квітня.

За інформацією видання, в останні тижні артист скаржився на здоров’я. Так, 15 квітня приватний літак Прінса вимушено здійснив екстрену посадку в Іллінойсі через погане самопочуття зірки.

Тоді співака терміново госпіталізували, але через кілька годин відпустили з лікарні. Представник виконавця повідомив журналістам, що в Прінса грип.

Водночас джерела TMZ стверджують, що насправді в артиста було передозування опіатами.

Хай там як, уже наступного дня Прінс прийшов на танцювальну вечірку. Щоб заспокоїти своїх фанів, які переймалися його здоров’ям, він зі сцени сказав пророчі слова: “Заждіть кілька днів, перш ніж марнувати свої молитви”.

Прінс Роджерс Нельсон був 7-разовим володарем “Греммі”, лауреатом премій “Оскар” та “Золотий глобус”. У 2005 році його ім’я було внесено до Зали слави рок-н-ролу, а в рейтингу “100 найбільш видатних артистів усіх часів” видання Rolling Stone він посів 27-ме місце.

Пік слави Прінса припав на середину 1980-х, коли вийшли його найвідоміші хіти: Purple Rain, When Doves Cry, Let’s Go Crazy.

Також Прінс писав пісні для багатьох інших музикантів. Зокрема, саме він є автором знаменитої балади Nothing Compares 2 U, яку виконує Шинейд О’Коннор.

Читайте також:
Боуї заповів $100 млн. родині й няньці та попросив розвіяти його прах в Індонезії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна