З початку АТО загинуло 205 нацгвардійців і бійців МВС, – Порошенко

 

Президент Петро Порошенко повідомив, що з початку антитерористичної операції загинули 205 працівників підрозділів патрульної служби і військовослужбовців Національної гвардії України.

“За час бойових дій 205 представників підрозділів патрульної служби та Нацгвардії віддали свої життя заради України”, – заявив Петро Порошенко, виступаючи на урочистостях з нагоди другої річниці з дня створення батальйонів патрульної служби міліції особливого призначення.

Він додав, що за час АТО представники патрульної служби разом з іншими бойовими побратимами взяли участь у майже 600 операціях із зачистки територій та ліквідації диверсійно-розвідувальних груп.

Глава держави висловив подяку представникам патрульної служби особливого призначення, які борються за повернення суверенітету України на Донбас, передає “Інтерфакс-Україна”.

Читайте також:
Про що не говорить держава. “Новинарня” з’ясувала точні втрати в АТО всіх силових структур

Нацгвардія оприлюднила цифри загальних втрат батальйону “Донбас” за час АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна