Гравець збірної України лайкнув відео зі святкування річниці “ДНР”

Ракицький Інстаграм лайк ДНР

Гравець донецького “Шахтаря” та збірної України Ярослав Ракицький вподобав в Instagram відео “Святкування другої річниці проголошення ДНР”.
Відеозапис розміщено на сторінці citydodonetsk, на яку підписаний (або зайшов) Ракицький зі своїм обліковим записом rakitskyy_official, повідомляє “Новинарня”.

Загалом це відео з проходженням по місту військового оркестру терористичного угруповання має трохи більше ста лайків.

Згодом лайк Ракицького зник, але скріншот залишився.

Ярослав Ракицький“Ярослав Ракицький (ну, або людина, яка веде його сторінку в Instagram) лайкнув відео «Святкування другої річниці проголошення ДНР», на якому марширують колони незаконних збройних формувань”, – зазначає сайт “Трибуна” в розділі “Блоги”.

“Фейл дня… Один клік, який може наробити багато галасу”, – сказано з цього приводу в анотації.

Нагадаємо, Ракицький регулярно викликає осуд української футбольної спільноти тим, що на матчах національної збірної не співає разом із командою та стадіоном гімн України. Натомість він називає себе патріотом свого рідного Донецька.

Другу річницю проголошення “ДНР” у Донецьку святкували 9 квітня. На мітингу з цієї нагоди ватажок “ДНР” Олександр Захарченко закликав Київ відмовитися від претензій на Донбас.

Читайте також:
Сепаратисти силою зганяють на мітинг “до другої річниці ДНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна