Голова Луганської ВЦА сьогодні прихильник хунти, а не виборів і демократії

 

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука визнав, що в сьогоднішніх політичних умовах в Україні він є прихильником хунти, а не демократії. Про це він написав на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Таким чином Тука відреагував на виступ по ТБ “свободівця” Андрія Іллєнка, який заявив, що “дивлячись не все, кількість прихильників хунти стрімко зростає”.

“Я про це вже кілька місяців кажу. В таких умовах, я – прихильник хунти. І не соромлюсь цього.
Коаліції, вибори, демократія… Все це дуже добре, але, не на часі. Спочатку треба виграти війну, знищити корумповану СИСТЕМУ, знищити “п’яту колону” – і лише після цього варто повернутись до виборів”, – зазначив голова Луганської ВЦА.

“Розумію, що моя точка зору дуже суперечлива, але – це МОЯ точка зору”, – додав він.

Нагадаємо, кількома днями раніше голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський заявив, що повернути окуповані території Донбасу можливо шляхом великої війни з Росією. “Я готовий і, в принципі, хотів би цього всього, тому що я чітко бачу – вибори, не вибори, але поки не буде стояти гарнізону українського війська в Донецьку, в Сніжному, в Торезі, поки не буде введена військово-цивільна адміністрація, яка насправді нав’яже зовсім інший порядок денний – нормальний, демократичний законний порядок денний для тих людей, – то нам дуже довго буде витягувати їх з того анабіозу, в який їх завели Захарченко і Плотницький, а фактично Путін”, – сказав Жебрівський.

 

Читайте також:
Георгій Тука: “Отака я сволота”. Думки про радикалізм

Народний “губернатор” проти ботоксної блонди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна