Жебрівський: Відправляти поганих чиновників “перевиховуватись” на Донеччину – неправильно

 

Відправляти на “перевиховання” в Донецьку область силовиків, які скомпрометовані в Києві, – неправильно. Таку думку в ефірі телеканалу “112 Україна” висловив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Він зазначив, що на українському Донбасі існує серйозна проблема з комплектацією кадрів, в області багато вакансій.

“І щоб туди не на виправлення відправляли, а щоб люди туди йшли за покликом душі. Я не думаю, що це правильна річ – надсилати у покарання. Донецька область не є покаранням, Донецька область повинна бути тією територією, де кожна людина перевіряє сама себе, чого варта. Що вона – криця чи крихка?”, – вважає Жебрівський.

“Жартома: якщо Донецька область – штрафбат, то треба формувати й заградзагони”, – зазначив голова ДонВЦА.

Нагадаємо, суд у Києві відновив на посаді екс-заступника начальника Головного слідчого управління МВС Григорія Мамку, який не пройшов переатестацію в нову поліцію. Після цього голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе заявила, що він буде переведений в “пекло” Донецької області, якщо “так хоче служити народу України”.

Читайте також:
У Авакова пояснили, чому неатестовані “менти” мають поїхати працювати на Донбас

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна