У співпраці з окупованим Кримом Білорусь “виходить з реалій”, – глава МЗС

 

Міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей, говорячи про співпрацю з окупованим Кримом, заявив, що його країна має вибудовувати свою політику виходячи з реалій.
Про це він сказав на прес-конференції в редакції російського державного агентства “Россия сегодня”, повідомляє “Радіо Свобода”.

“У політиці треба виходити з реалій… А щодо визнання чи невизнання, то від нас ніхто й не вимагає того, щоб визнавати”, – сказав Макей.

Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко не раз заявляв, що Крим “фактично” вже не є українською територією, але офіційно Мінськ не визнає заявленої Москвою належності Криму Росії”, нагадує агентство.
Білорусь була серед 11 країн світу, які проголосували 27 березня 2014 року проти резолюції Генасамблеї ООН, що підтримала територіальну цілісність України в її міжнародно визнаних кордонах і наголосила на незаконності кримського псевдореферендуму.

Читайте також:
Президент розповів, коли буде деокупація Криму й децентралізація для ОРДЛО

Після української ковбаси окупанти Криму нищать санкційні фрукти з Європи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна