Голова Донецької ВЦА закликав до великої війни з Росією

 

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський вважає, що повернути окуповані території Донбасу можливо шляхом великої війни з Росією. Про це він заявив в ефірі “5-го каналу”.

Водночас, за словами голови ДонОВЦА, в разі реалізації такого сценарію Росія готова ввести свої війська на територію України “в достатньо серйозних об’ємах”, а також “готова бомбардувати не лише Донеччину”.

“Це буде відкрита серйозна війна між Росією і Україною. Я готовий і, в принципі, хотів би цього всього, тому що я чітко бачу – вибори, не вибори, але поки не буде стояти гарнізону українського війська в Донецьку, в Сніжному, в Торезі, поки не буде введена військово-цивільна адміністрація, яка насправді нав’яже зовсім інший порядок денний – нормальний, демократичний законний порядок денний для тих людей, – то нам дуже довго буде витягувати їх з того анабіозу, в який їх завели Захарченко і Плотницький, а фактично Путін”, – сказав Павло Жебрівський.

Як повідомив сайт “5-го каналу”, очільник Донецької ВЦА вважає, що на сьогодні українська армія є боєздатною і готова за два тижні очистити територію, тимчасово окуповану російськими терористичними військами.

Читайте також:
Бойовики своїми обстрілами свідомо не дають відновити газ для Мар’їнки, – Жебрівський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна