Обстріли бойовиків призвели до закриття чергового КПВВ

 

Із п’ятниці, 8 квітня, контрольний пункт в’їзду-виїзду “Станиця Луганська” буде закрито. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

“Вже тиждень не припиняються обстріли бойовиками району поблизу КПВВ “Станиця Луганська”. З метою збереження життя та здоров’я цивільного населення, яке перетинає цей пункт пропуску, командуванням штабу АТО на території Донецької та Луганської областей прийнято рішення з завтрашнього дня, 8 квітня, тимчасово закрити КПВВ “Станиця Луганська”, – йдеться у повідомленні.

“Контрольний пункту в’їзду-виїзду “Станиця Луганська” буде відкрито, як тільки бойовики закінчать провокаційні обстріли й обстановка стабілізується”, – інформує штаб АТО.

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука також повідомив, що з 8 квітня КПВВ у Станиці Луганській “припиняє свою роботу на невизначений період”.

“Постійні провокативні дії терористів, невщухаючі обстріли, брехня під час проведення Мінських переговорів та нехтування своїми власними обіцянками зробили свою справу. Терпець увірвався!”, – прокоментував він “Фейсбук”.

Нагадаємо, через обстріли з боку бойовиків у лютому закривалися автомобільні й пішохідні КПВВ “Мар’їнка” й “Зайцеве” в Донецькій області, також порушувалося питання про закриття пішохідного КПВВ “Станиця Луганська” на Луганщині.
Україна облаштувала КПВВ “Золоте”, однак терористи з іншого боку розмежування заблокували його роботу.

Читайте також:
Бойовики в Мінську відмовилися розблоковувати КПВВ “Золоте”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна