АТО: 67 обстрілів, у нас без втрат

 

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі упродовж минулої доби, 6 квітня, не загинув жоден український військовослужбовець, один боєць дістав поранення. Про це на брифінг повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він уточнив, що боєць ЗСУ дістав поранення біля Авдіївки внаслідок ворожого мінометного обстрілу.

За повідомленням прес-центру штабу АТО, бойовики продовжують обстріли українських військовослужбовців використовуючи зброю різного калібру. Протягом 6 квітня таких епізодів було 67.

“Із мінометів різного калібру було завдано 11 вогневих ударів біля Авдіївки та по одному – в районах Невельського, Новгородського, Опитного, шахти “Бутівка” та Зайцевого. Для обстрілів в Пісках та Світлодарському групи бойовиків використовували стрілецьку зброю і своїх снайперів”, – зазначили у штабі.

На Маріупольському напрямку НЗФ проявили активність поблизу Мар’їнки, де по позиціях наших військ шість разів стріляли із гранатометів, кулеметів, зенітних установок та стрілецької зброї.

В районах оборони українських підрозділів у Широкино та Красногорівці вони вели вогонь із мінометів.

На Луганщині по позиціях ЗСУ в районі Новозванівки бойовики використовували зенітні установки та автоматичні гранатомети.

“У свою чергу українська армія 10 разів відкривала вогонь у відповідь по незаконних збройних формуваннях та продовжує й надалі надійно утримувати свої позиції”, – констатували в штабі АТО.

Читайте також:
Розвідка доповідає про втрати бойовиків під Авдіївкою і через конфлікт на АЗС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна