Бойовики своїми обстрілами свідомо не дають відновити газ для Мар’їнки, – Жебрівський

 

Російсько-терористичні угруповання у тимчасово окупованих районах Донецької області роблять усе, щоб не допустити підключення газу на території, контрольованій Україною.
Про це повідомив у своєму “Фейсбуці” голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Сьогодні вчергове відвідав Мар’їнку. Провів нараду із зацікавленими сторонами щодо добудови газопроводу. Після повторного обстрілу техніки стало зрозуміло: рашистські терористи цілеспрямовано роблять усе, щоб не допустити підключення газу до населених пунктів на контрольованій Україною території”, – написав Жебрівський.

Він також зазначив, що українські військові навпаки, дають бойовикам можливість відновлювати об’єкти життєзабезпечення.

“Аж до того, що нині вони будують укріплення, інженерні споруди, а ми не обстрілюємо. Зате наше прагнення вдихнути життя в Мар’їнку та Красногорівку на тому боці блокують, нехтуючи усіма домовленостями. Думаю, дограються. Газ БУДЕ! Якщо обстріли триватимуть – я знайду інші методи і способи. Але побудова і розвиток України триватимуть, всупереч російській пропаганді”, – запевнив голова ДОВЦА.

Читайте також:
Полтавщина – перша з областей, яка зав’язала партнерство з районом української Донеччини

Донецька фільтрувальна станція відновила роботу.
Гуманітарної катастрофи в Авдіївці не буде

Не зважаючи на обстріли, штаб АТО знову відкрив КПВВ “Мар’їнка”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна