Депутат від БПП: У нашого президента ціла фабрика з тортами й канхветами, а ми одно гавно їмо

Народний депутат Віталій Чепинога заявив про свій вихід із фракції Блоку Порошенка, розуміючи, що такий крок може мати наслідком позбавлення його депутатського мандата.

Про такий свій намір Чепінога оголосив на знак незгоди з рішенням партії “БПП “Солідарність” про позбавлення мандатів нардепів Єгора Фірсова й Миколи Томенка.

“Думаю, треба якось підтримать морально Фірсова і Миколу… А як?… – Короче, офіційно завляю про вихід з фракції БПП, як ублюдочної, тупої структури, вплоть до лішенія мандата (ізрядно напуган)… досвідання леді енд джетльмен… Спасібо за вніманіє…” – написав сьогодні, 26 березня, у “Фейсбуці” Чепинога, відомий постійними дописами в соцмережі на навколополітичні теми.

Дещо раніше 26 березня Віталій Чепинога різко розкритикував фракцію БПП в іншому своєму пості у ФБ (цитуємо його повстістю без купюр):

“Я не заздрю Юрі Луценко (голова фракції БПП). Без іронії і сарказму… Чесно, не заздрю…

Собача робота. Реально собача. Прочитав щойно його пост про Томенка і Фірсова. Йому (за складом душі) треба бути особисто впевненим у тому, що він пише. А це кожен раз – ізлом психіки…

Фракція у нас – так сібє, єслі чесно… Зброд… Фракція, у якій внутрішня конкуренція сильніша, ніж міжфракційна… Де деякі люди ненавидять один одного всіма жабрами своєї душі… Юрій Віталійович якось питається знайти копроміс між цим всим… А як ти знайдеш компроміс між Мустафою і Березенком? Та ніяк, бля…

Тому він ходить у цей ад щоденно, на Банкову, а потім приходить і інтерпретірує… Гаспада, – каже… Так получається, що з завтрашнішого дня зелений це фіолєтовий, жовтий – сірий, а бурого – вообще не существує… Мені неудобно, але так нада…

А між ожиданіями фракціями і реальністю – прірва размєром з Керченський мост…. А Юра – линва над прірвою (Ніцше)…

То всі конєшно возмущаються сильно… – А я так любив фіолєтовий… А я вообще бурий по народженню, шо ж тепер робить… Ну, потом все одно всі голосують, спустя рукава…

Ех, кажуть, жалко фіолєтового… І голосують…

Коли голосували дебільний закон про спецконфіскацію, то Юра всім казав: та проголосуйте бля, все одно ж проголосуєте, тільки гавна наїстеся сначала… Так і сталося… І наїлися, і проголосували…

Якось так подумалося: странно, у нашого презідента ціла фабрика з тортами й канхветами, а ми одно гавно їмо…

Ну я цього нікому не сказав, просто головою подумав…

PS. Кстаті, уважаєма фракція, велика просьба: не шліть мені, пліз, своїх дебільних СМС з законопропоектами “плюс-мінус”, за-протів, бо я до вас з ножом прийду з понеділка… Придурки…”

Довідка. Політтехнолог і журналіст Віталій Чепинога обраний до Верховної Ради VII скликання за списком Блоку Петра Порошенка за квотою партії “УДАР”. Перед тим упродовж тривалого часу був спічрайтером та прес-секретарем Юлії Тимошенко.
Уродженець Чорнобаївського району Черкаської області (земляк Миколи Томенка).

Читайте також:
Томенко: Рішення БПП про позбавлення мене мандата юридично нікчемне

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна