Кононенко й Абромавичус взяли участь у перехресному допиті в НАБУ

 

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус та народний депутат від Блоку Порошенка Ігор Кононенко взяли участь у перехресному допиті в Національному антикорупційному бюро. Про це повідомив сам Кононенко.

“Сьогодні (24 березня) відбувся перехресний допит в НАБУ, який раніше переносився через відсутність міністра МЕРТ Айвараса Абромавичуса. Про готовність взяти участь у цьому допиті я неодноразово заявляв раніше. Це дає надію на швидке завершення слідства та з’ясування усіх обставин цієї резонансної справи”, – написав Ігор Кононенко на в соцмережі.

Нагадаємо, 3 лютого 2016 року міністр економічного розвитку й торгівлі Абромавичус заявив про рішення подати у відставку через корупційний тиск та активну протидію проведенню його командою реформ. Міністр звинуватив заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка, близького до президента Порошенка, в тиску на МЕРТ і бажання поставити своїх людей на ключові пости. Це спричинило масштабну урядову кризу.
НАБУ одразу почало перевірку фактів, озвучених Абромавичусом щодо можливого втручання в роботу міністерства з боку Кононенка та інших депутатів.

Читайте також:
Порошенко попросив Абромавичуса залишитися і “послав” його в НАБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна