Штаб АТО чекає сюрпризів від бойовиків у районі Ясинуватської розв’язки

 

Штаб АТО занепокоєний імовірним перекиданням під Ясинувату й Авдіївку заборонених озброєнь окупаційних військ. Про це йдеться в спеціальному денному повідомленні прес-центру штабу АТО 24 березня.

“Сьогодні у районі Ясинуватської розв’язки бойовики не пропустили представників ОБСЄ, які виконували інспекційну перевірку в заданому районі. Зазвичай така практика проросійських банд формувань свідчить про приховування забороненого Мінськими домовленостями озброєння та військової техніки від міжнародної спільноти, переміщення особового складу незаконних збройних формувань на нові позиції”, – йдеться в повідомленні.

“У будь-якому разі це викликає стурбованість і характеризується можливим загостренням ситуації в цьому районі”, – заявляє штаб АТО.

Варто зазначити, що Ясинуватська розв’язка на трасі між двома великими містами самопроголошеної “ДНР” – Донецьком і Горлівкою – та розташована поруч промзона біля Авдіївки, контрольована українськими військами, в останні тижні стали найгарячішим відрізком лінії фронту на Донбасі.

Читайте також:
“Сталінград” оточеної промзони Авдіївки: у нас 5 поранених, у “сепарів” 5 убитих

“Армії ДНР/ЛНР” готуються до весняного наступу, але не раніше кінця квітня

Місія США в ОБСЄ: бойовики блокують роботу гуманітарних місій на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна