“Детектив під звук канонади”. Терористи вбивають один одного за крадену солярку

 

 

На тлі активізації бойових дій на Волноваському напрямку в російсько-терористичних військах розкручується скандал з приводу масового розкрадання паливно-мастильних матеріалів у частинах та з’єднаннях 1-го армійського корпусу (так званій “армії ДНР”). Одного з командирів-“зампотилів” знайдено повішеним.

Як інформує Головне управління розвідки Міноборони України, крадіжки відбуваються шляхом незаконного списання ПММ.

“Встановлено, що з виділених 5-й окремій мотострілецькій бригаді (Донецьк) 90 тонн паливно-мастильних матеріалів з’єднання отримало лише 30 тонн, а різниця [60 тонн] – списана за фіктивними актами в штабі корпусу як уже витрачене пальне”, – повідомляє розвідка.

Генерал Сергій Волик

Генерал Сергій Волик

За даними ГУР, для розслідування крадіжки в штабі Центру територіальних військ (Новочеркаськ Ростовської області) Південного військового округу збройних сил Росії створено комісію, головою якої призначено заступника командувача центру генерал-майора Волика Сергія Миколайовича.
Генерал Сергій Волик – безпосередній куратор 1 АК ЗС РФ – прибув в окупований Донецьк для проведення службового розслідування.

З метою приховування від ревізора масштабів крадіжок та уникнення кримінального переслідування командування 1-го корпусу чинить тиск на підлеглий особовий склад.

полковник Ігор Афонін

полковник Ігор Афонін

“Зафіксовано факт загибелі (офіційна версія – самогубство) заступника командира з матеріально-технічного забезпечення 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) полковника Афоніна Ігоря Миколайовича.
Відомо, що тіло полковника Афоніна було знайдено повішеним у пустому приміщенні складів корпусного підпорядкування”, – ідеться в повідомленні ГУР МО від 23 березня.

Читайте також:
Розвідка викрила ще одного полковника ЗФ РФ на чолі терористів “ДНР”

ГПУ назвала кількість кримінальних справ, підозр і судових вироків російським окупантам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна