8 березня “ДНР”: п’яні окупанти пограбували одну жінку і ґвалтували іншу, але нарвались на самосуд

 

У Горлівці, що на окупованій частині Донеччини, напередодні 8 березня місцеві жителі влаштували криваву розправу над п’яними бійцями терористичних військ, які намагалися зґвалтувати дівчину.
Про це сьогодні повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Зростає невдоволеність серед населення Донбасу присутністю та діями російських окупаційних військ.
6 березня ц.р. мешканці м. Горлівка затримали двох російських військовослужбовців 3-ї окремої мотострілецької бригади (“армії ДНР”), які в стані сильного алкогольного сп’яніння намагалися зґвалтувати та пограбувати молоду жінку. В результаті вчинення самосуду російські військові отримали тяжкі ножові поранення”, – зазначає розвідка.

Варто зазначити, що вчора в ГУР повідомляли про інший випадок скоєння окупантами кримінального злочину проти жінок у “ДНР”.

“Напередодні святкування Міжнародного жіночого дня в Київському районі Донецька військовослужбовець 5-ї окремої мотострілецької бригади, під впливом надмірно випитого спиртного, “привітав” місцеву жительку, викравши в неї сумочку з документами та грошима”, – розповіли в українській розвідці.

Читайте також:
П’яний росіянин з “ЛНР” “заблукав” до військових ЗСУ біля Щастя

“Мер” Горлівки Кім, перебіжчик з Майдану
– про свій проламаний череп і “реформи в ДНР”. Інтерв’ю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна