У Сімферополі сплюндрували меморіальну дошку зі Сталіним під носом у комуністів

 

У Сімферополі невідомі сплюндрували меморіальну дошку радянському тирану Йосипу Сталіну на будівлі, яку займають місцеві комуністи.
Про це йдеться в повідомленні Кримського республіканського комітету Комуністичної партії Російської Федерації, що діє на окупованій території.

Місцеві шанувальники Леніна й Сталіна “з глибоким обуренням” повідомляють, що в ніч з 5 на 6 березня невідомими особами була осквернена меморіальна дошка, присвячена перебуванню Йосипа Сталіна на Кримській (Ялтинській) конференції глав держав антигітлерівської коаліції в 1945 році.
Це сталося за півдоби після того, як 5 березня до меморіальної дошки з нагоди річниці смерті “великого продовжувача справи В. І. Леніна” поклала квіти велика група комуністів.

Судячи з оприлюднених фото, невідомі перекреслили меморіальну таблицю та барельєф Сталіна на ній червоною фарбою і написали поруч слово “Палач” (“Кат”).

На думку кримських комуністів, подія свідчить про те, що образ Сталіна, який з роками “все яскравіше розгорається в пам’яті вдячних нащадків”, “турбує різного виду іванів, “не помнящих родства”, які хотіли б витравити з історії будь-яке згадування про героїчні подвиги наших батьків і дідів”.

Читайте також:
Річниця смерті Сталіна в Москві:
купа гвоздик проти реклами “Помер той – помре і цей”

Комуністи Сімферополя: Владу узурповано. Лихо прийшло з “російською весною”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна