Речник АП: минула доба в АТО – без жодних втрат

 

За минулу добу, 6 березня, у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі жоден український військовий не загинув і не був поранений. Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник адміністрації президента з питань АТО, полковник Андрій Лисенко.

За його словами, російсько-терористичні угруповання зосередили вогонь біля Донецького аеропорту.

“Мінометні обстріли були зафіксовані в районі Пісків, Опитного і Луганського. Бойовики також застосували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети і гранатомети, а поблизу Опитного снайпер бойовиків намагався поцілити наших бійців. Також неспокійно було біля села Троїцьке”, – повідомив Лисенко.

На маріупольському напрямку бойовики порушували режим припинення вогню винятково зі стрілецької зброї, зокрема п’ять обстрілів було зафіксовано біля Мар’їнки, і ще по одному – біля Широкина та Водяного.

Згідно з повідомленням прес-центру штабу АТО, станом на 6:00 понеділка, 7 березня, бойовики обстріляли позиції українських військових на Донбасі загалом 38 разів.

У районі Авдіївки було здійснено серію прицільних мінометних обстрілів українських позицій. За словами Лисенка, було випущено понад 200 мін із 82-міліметрових і 120- міліметрових мінометів.

Як писала Новинарня, бойовики також обстріляли житлові будинки в Авдіївці.

Читайте також:
Поліція показала наслідки обстрілу бойовиками “ДНР”
приватних будинків в Авдіївці. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна