Поліція показала наслідки обстрілу бойовиками “ДНР” приватних будинків в Авдіївці. ФОТО

 

Правоохоронці Донеччини показали результати сьогоднішнього обстрілу бойовиками “ДНР” житлових будинків в Авдіївці (місто підконтрольне Україні).
Про це в соцмережі повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

“Бойовики “ДНР” знову розстрілюють мирні будинки жителів Авдіївки.
Сьогодні, близько 7-ї ранку, в будинок 44 по вулиці Лермонтова, де проживає пенсіонерка 1935 року народження, влучила граната. В результаті вибуху пошкоджено меблі.
У будинку 64, де проживає пенсіонерка 1954 року народження, є пошкодження вікон від стрілецької зброї”, – констатував Аброськін.

“Попередньо можна сказати – обстріл житлового сектора проводився з БМП або БМД.
Жертв і постраждалих немає. На момент обстрілу жінки перебували в домівках. Відстані будинків до позицій сепаратистів – 600-800 метрів”, – повідомив керівник обласної поліції.

На місці працює слідчо-оперативна група авдіївського відділення поліції.

Фото обстріляних будинків на вул. Лермонтова в Авдіївці:

авдеевка обстрел 07.072016 / facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна