Саакашвілі розповів про “гівномети Бені” та як БПП збирає проти нього фіктивні підписи

 

Голова Одеської обладміністрації, ініціатор “Руху за очищення” Міхеїл Саакашвілі повідомив у соцмережі, що, за його даними, Ігор Коломойський платить у Грузії 500 доларів кожному, хто погодиться безкоштовно покататися на його літаках в Одесу на акцію “незадоволених грузинів”. Також Саакашвілі заявив, що кампанія збору підписів в Одесі за його відставку проводиться на гроші олігархів.

“Вчора Коломойський присвятив мені вже другий за тиждень документальний фільм [на каналі “1+1″] в кращих традиціях кремлівських гівнометів, а в мільйонній Одесі міжнародний аферюга, теж на гроші олігархів, яким ми,мабуть, сильно хвіст прищемили, збирає кілька мільйонів підписів за моє звільнення”, – констатував Саакашвілі.

Він розмістив у себе в “Фейсбуці” ролик “Одеса. Путін проти Саакашвілі”, в якому розповідається, що збір підписів за відставку “губернатора” в одеських наметах ініціював народний депутат від БПП Дмитро Голубов, однак акція є фіктивною, адже підписи не засвідчуються жодними документами, і з таким самим успіхом можна “намалювати” навіть мільярд підписів.
На відео одесит вносить у підписні бланки прізвища Путін В.В., Кім Ір Сен тощо, і “громадські активістки”, які чергують у наметах, не мають нічого проти.

Вчора Коломойський присвятив мені вже другий за тиждень документальний фільм в кращих традиціях кремлівських говнометів,…

Опубліковано Mikheil Saakashvili 5 березень 2016 р.

 

Напередодні Міхеїл Саакашвілі оприлюднив на своїй сторінці у “Фейсбуці” перший фільм “1+1” проти нього з серії “Секретні матеріали”, що вийшов в ефір цього тижня. “Щоб всі могли переконатися в убозтві наших противників”, – пояснив керівник області.

“Друзі, ми явно йдемо правильним шляхом і це підтверджується тим, що олігархічні гівномети нарощують по мені безладний вогонь”, – зазначив голова ОДА.

“У новому шедеврі “плюсів” народу повідомили, що я, виявляється, живу в резиденції губернатора в Одесі, де до мене жили майже всі глави адміністрації, крім тих, у яких були більш комфортні умови проживання і навіть іноді роз’їжджаю на Toyota Rav 4.
Більш того, заводила дуету “Беня-Сеня” Коломойський, як мені повідомили, платить у Грузії по 500 доларів кожному, хто погодиться безкоштовно покататися на його літаках в Одесу, де олігарх з хворою уявою вже запланував акцію «незадоволених грузинів»”.
В Одесі ж міжнародний шахрай і за сумісництвом член президентської фракції Ради якийсь Голубов витрачає сотні тисяч (підозрюю, що не своїх, доларів) на збір підписів проти мене”, – повідомив Міхеїл Саакашвілі.

Друзі, ми явно йдемо правильним шляхом і це підтверджується тим, що олігархічні говномети нарощують по мені безладний во…

Опубліковано Mikheil Saakashvili 5 березень 2016 р.

 
“У всьому цьому потрібно бачити і позитивну сторону. Активність олігархів хоча б частково стимулює туризм і дає заробити бабусям, яким, звичайно ж, не вистачає копійчаної пенсії, на зборі підписів. Так що те, що олігархи відчули загрозу і розщедрилися, це, можна сказати, внесок “Руху за очищення” в економіку країни”, – пожартував Саакашвілі.

Читайте також:
Саакашвілі: Одеська митниця ламає корупційні стереотипи

Рух Саакашвілі: Щось ми робимо не так. Бракує промоції й підтримки молоді

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна