Не зважаючи на обстріли, штаб АТО знову відкрив КПВВ “Мар’їнка”

 

Незважаючи на обстріли, сьогодні штаб АТО відновив роботу КПВВ “Мар’їнка” на лінії розмежування.

Відтак усі контрольні пункти в’їзду-виїзду працюють у штатному режимі, повідомили у Держприкордонслужбі.

“Учора протягом дня тимчасово було призупинено пропуск осіб та транспортних засобів через КПВВ “Мар’їнка”. Це пов’язано з ситуацією, що склалася на даному напрямку, зокрема здійснення провокаційних обстрілів з боку російських найманців та загрозою для життя і здоров’я мирних жителів, які перетинають лінію розмежування”, – констатували в ДПСУ.

За повідомленням відомства, загалом через різні КПВВ 5 березня прослідували: “Зайцеве” – 5930 осіб та 1335 транспортних засобів; “Мар’їнка” – 1510 осіб та 1370  транспортних засобів; “Новотроїцьке” – 7050 осіб та 2318 транспортних засобів; “Гнутове” – 2536 осіб та 720 транспортних засобів; “Станично-Луганське” – 3340 осіб.

Зранку 6 березня в черзі для перетину лінії розмежування перед КПВВ “Мар’їнка” перебувало на в’їзд з неконтрольованої території 10 автомобілів, на виїзд – 90.

При цьому, як повідомив штаб АТО, ситуація в районі Мар’їнки залишалася напруженою і під час закриття КПВВ. “Контрольний пункт “Мар’їнка” обстріляв снайпер”, – зазначив штаб АТО.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна