Колишній голкіпер збірної України став футбольним чиновником в окупованому Криму

 

Український воротар Максим Старцев став заступником президента Республіканської федерації футболу Криму. Про це повідомляє сайт уболівальників “Таврії” (Сімферополь).

36-річний футболіст у першій частині чемпіонату України виступав за “Металург” (Запоріжжя), але залишив команду через початок процесу ліквідації.

 

Після цього Максим переїхав в окупований Крим, де став працювати в громадській організації “Республіканська федерація футболу Криму”. Ця структура є співзасновником Кримського футбольного союзу, що має спеціальний статус УЄФА.

На новій посаді Старцев буде виконувати обов’язки помічника президента РФФК Сергія Бородкіна, якого в ЗМІ називають другом самопроголошеного глави Криму Сергія Аксьонова.

Нагадаємо, після окупації Криму Росією футбольні структури півострова увійшли до Російського футбольного союзу, а кримські клуби почали виступи в другій лізі чемпіонату РФ, однак УЄФА не визнала юрисдикцію Росії над кримським футболом. Тепер в анексованій автономії проходить лише внутрішня першість.

Максим Старцев народився в Херсоні. Воротар виступав українські клуби “Дніпро”, “Кривбас”, “Таврія”, “Металіст”, “Волинь”, “Металург” (Запоріжжя). На його рахунку два матчі за національну збірну України – у 2005 році.

Читайте також:
Форвард збірної України перейшов до російського клубу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна