ГУР МО: Російського полковника на чолі армії “ДНР” “ковбасить” через безгрошів’я

 

Заступником командувача 1-го армійського корпусу (так звана “армія ДНР”) є полковник збройних сил Російської Федерації Євген Чирков.
Про це повідомляє на своїй інтернет-сторінці Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Підтверджено, що на посаді “заступника командувача по роботі з особовим складом 1 АК Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС Російської Федерації” (Донецьк) перебуває кадровий офіцер російської армії, полковник Чирков Євген Володимирович”, – ідеться у повідомлені.

Євген Чирков 1 ак днр єкатеринбург 2Встановлено, що полковник Чирков прибув з посади “заступника командира по роботі з особовим складом 28-ї окремої мотострілецької бригади Центрального військового округу ЗС РФ” (місто Єкатеринбург).

Термін його відрядження до окупованих районів України – з грудня 2015 року по червень 2016-го.

“Відомо, що російський полковник перебуває у тяжкому морально-психологічному стані у зв’язку з постійними конфліктами з вищим командуванням та скрутним фінансовим становищем, пов’язаним із систематичними затримками виплат грошового забезпечення, у т.ч. невиплатою надбавок за “особливі умови служби”, – зазначили в ГУР МО.

Повідомляється, що Головне управління розвідки Міноборони України продовжує цілеспрямовано збирати факти щодо участі кадрових російських військових у воєнних злочинах на тимчасово окупованих територіях Донбасу для подальшої передачі їх встановленим порядком до Міжнародного кримінального суду.

Читайте також:
Біля Красногорівки знищено 5 російських диверсантів – ГУР МО

СБУ: зараз на Донбасі 8,5 тисяч кадрових військових ЗС Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна