Біля Красногорівки знищено 5 російських диверсантів – ГУР МО

 

Армія Російської Федерації продовжує зазнавати втрат на Донбасі. Про це повідомляє на своєму сайті Головне управлінні розвідки Міністерства оборони України.

“Підтверджено чергові втрати російських військовослужбовців зі складу підрозділів 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1-го армійського корпусу в районі Мар’їнки”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 2 березня загинули п’ятеро російських військовослужбовців зі складу диверсійно-розвідувальних груп, які діяли на напрямку Красногорівки, ще четверо отримали поранення.

Нагадаємо, вчора наша розвідка повідомляла про прибуття в ОРДЛО російських військових підрозділів та окремих груп російських офіцерів.

В останні два дні Збройні сили України активно відкривають вогонь у відповідь на обстріли з боку сепаратистів та удари ДРГ (диверсійно-розвідувальних груп).

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна