З початку року на контракт у ЗСУ зголосилися вже більше 9 тисяч людей

 

З початку 2016 року кількість бажаючих вступити на військову службу за контрактом склала понад 9 тисяч осіб.
Про це сьогодні повідомив під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі речник Міністерства оборони України Олексій Чернобай.

“Із них уже більше 6 тисяч підписали контракт зі Збройними силами України”, – зазначив підполкрвник Чернобай.

Він уточнив, що лише за минулий тиждень (останній у лютому) бажання укласти контракт зі ЗСУ виявило близько 1200 громадян.

Значну частку серед тих, хто висловив бажання укласти контракт із ЗСУ, становлять військовозобов’язані, які пройшли мобілізацію в попередні два роки, сказав речник Міноборони.

Нагадаємо, раніше в оборонному відомстві неодноразово наголошували, що від кількості добровольців-контрактників залежатиме, якими будуть обсяги планової сьомої черги часткової мобілізації.

Міністр оборони Степан Полторак заявляв: якщо в Україні буде оголошена сьома черга мобілізації, до війська призвуть лише близько 10-12 тисяч осіб із запасу. Кількість контрактників суттєво зросла після підвищення зарплат у ЗСУ.

Читайте також:
Після підвищення зарплати ЗСУ почали залучати рекордну кількість контрактників

Сільська голова намагається понизити зарплати в ЗСУ, щоб трактористи не тікали на контракт

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна