Спецслужба: за шпигунство на користь Росії арештовано десятки СБУшників, і добровольці не святі

 

Із середини 2015 року заарештовані більше 30 співробітників Служби безпеки України.
Про це сьогодні на брифінгу повідомив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук.

“За останні 8 місяців більше 30 співробітників СБУ були заарештовані за хабарництво або за роботу проти своєї Батьківщини в інтересах російських спецслужб”, – зазначив він.

“Так само багато злочинців заарештовували і в інших правоохоронних і державних органах. Тому ми не можемо казати, що і добровольчий рух має імунітет від проникнення туди ворожої агентури”, – сказав представник СБУ.

Таку заяву Ткачук зробив, коментуючи сумніви журналістів у тому, що арештований голова цивільного корпусу “Азов-Крим”, екс-командир добровольчого батальйону “Крим” Станіслав Краснов працював на російську сторону.

“Краснов перебуває на зв’язку з ФСБ з 2014 року. На останній зустрічі в Білорусі він із російським куратором обговорювали питання використання вибухівки”, – заявив Ткачук.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна