Інтенсивність обстрілів з боку бойовиків значно знизилася. Але один воїн ЗСУ загинув

 

Ніч у зоні в АТО пройшла досить спокійно, особливо якщо порівнювати з кількома днями напередодні. Починаючи з 18-ї години 25 лютого, бойовики “ДНР” і “ЛНР” лише 10 разів обстрілювали позиції військ ЗСУ з мінометів калібру 82 мм і 120 мм та зі стрілецької зброї. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Зокрема, поблизу Майорська ворог вів вогонь зі 120-мм міномета, а районі Зайцевого – з міномета калібру 82 мм.

Неприцільний мінометний вогонь бойовики вели в напрямку українських укріплень поблизу Красногорівки та Широкиного. Також у районі Красногорівки найманці відкрили вогонь з БМП.

Опорні пункти українських військ біля Мар’їнки, Опитного, Майорська та Зайцевого російські терористи обстрілювали зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

Неприцільний вогонь зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів терористи вели в напрямку опорних пунктів поблизу Авдіївки, Пісків, Новгородського та Луганського. Опівночі бойовики знизили свою активність.

Перед тим штаб антитерористичної операції інформував, що минулого дня, 25 лютого, до 18:00, “обстановка в зоні проведення АТО порівняно з минулою добою стабілізувалась”. З опівночі активність ворога значно зменшилась та було зафіксовано 13 обстрілів позицій ЗСУ, з них 8 – на Донецькому напрямку, 5 – на Маріупольському.

Штаб не називає загальну цифри щодо обстрілів з боку бандформувань за всю добу 25 лютого, але з двох повідомлень можна зробити висновок, що зафіксовано 23 обстріли.

ОНОВЛЕНО. За минулу добу в зоні АТО загинув один український військовий. Як повідомив на брифінгу речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, “це сталося біля Гранітного”.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося про 56 обстрілів та атаку бойовиків під Зайцевим, а добою раніше, 24 лютого, терористи повторили рекорд обстрілів 2016 року – 84 за добу.

 

Читайте також:
Командир “Десни”: ворог уже тут. Із безпілотниками на Чернігівщині борються зенітки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.