Ситуація в АТО: четверо поранених, загиблих немає

 

Упродовж минулої доби, 19 лютого, в зоні проведення антитерористичної операції поранено чотирьох українських військових. Про це на брифінгу в Києві повідомив речник адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

“За минулу добу внаслідок бойових дій, на щастя, жоден український військовослужбовець не загинув, чотирьох було поранено під Авдіївкою”, – зазначив полковник Лисенко.

“Обстановка в зоні проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою. За минулу добу зафіксовано 54 обстріли позицій українських військ. З них 28 на донецькому напрямку і 26 на маріупольському”, – повідомив прес-центр штабу АТО.

Підкреслюється, що бандформування відкривали вогонь з 82-мм мінометів, зенітної установки і бойової машини піхоти по нашим укріплень в районі Красногорівки і н.п. Гнутового.

“Вночі російські найманці вели інтенсивний вогонь в районі Мар’їнки з гранатометів і стрілецької зброї, – зазначили в прес-центрі і додали: – Також з гранатометів різних систем були обстріляні українські позиції в Водяному, Опитному, Пісках, Авдіївці, Зайцеве і Майорськ”.

У районі Широкиного був зафіксований проліт безпілотного літального апарату.

Варто зазначити, що з 20 лютого штаб АТО вирішив відкрити КПВВ “Зайцеве”, заявивши про зменшення кількості обстрілів у цьому районі.

Читайте також:
Із полону визволено ще трьох українських бійців. Обміняли на шістьох бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна