Генштаб вдруге за два дні повідомляє про тилову диверсію з безпілотниками

 

На тиловий військовий об’єкт 93-ї окремої механізованої бригади, розташований поблизу смт Гродівка Красноармійського району Донецької області, було здійснено напад із застосуванням безпілотних літальних апаратів.
Про це йдеться у повідомленні на сторінці Генштабу у “Фейсбуці”.

“В ніч з 18 на 19 лютого БПЛА кілька разів атакували склади ракетно-артилерійського озброєння бригади, скидаючи фосфорні запалювальні гранати. Осередки займання, які виникли внаслідок розривів, були своєчасно локалізовані силами резервної групи”, – інформує ГШ.

“До відбиття нападу залучались сили і засоби повітряного прикриття об’єкту та особовий склад чергової зміни, проте знищити такі невеликі літальні апарати, якими є безпілотники, досить важко. БПЛА засобами радіолокаційної розвідки не виявлялись”, – додали у відомстві.

У Генштабі вважають, що зліт безпілотників та коригування їхньої роботи могли здійснюватися з території, підконтрольної українським силовикам, та могли знаходитись в межах самої Гродівки.

На тиловий військовий об’єкт 93 окремої механізованої бригади, який розташований поблизу населеного пункту Гродівка на Д…

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 19 лютого 2016 р.

Нагадаємо, вчора Генштаб повідомив, що диверсанти з безпілотників бомбардували запалювальними засобами склад боєприпасів у Запорізькій області за 80 км від кордону з Донеччиною.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна