Міністр уточнив, у які місяці військовим урізатимуть премію

З метою вдосконалення порядку проходження військової служби та системи стимулювання військових Збройних сил України міністр оборони Степан Полторак своїм рішенням вніс зміни до Тимчасового порядку встановлення щомісячного розміру премії військовослужбовцям ЗС України. Про це повідомляє прес-служба МО.

Зокрема, змінами чітко визначено термін, за який премія встановлюється у зменшеному розмірі або не встановлюється, – а саме, лише у місяці, в якому військовослужбовця притягнуто до дисциплінарної, адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Своїм наказом міністр також уточнив періоди служби, коли за військовослужбовцем зберігається встановлений розмір премії: перебування у відпустці, на лікуванні (за період реабілітації) або у службовому відрядженні.

Читайте також:
У Генштабі пояснили, чому затримують виплату “бойової тисячі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна