Голова Донецької ВЦА пропонує рішення для Зайцевого, розділеного на нашу й окуповану частини

 

Павло Жебрівський
голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації

(FB)

Продовжую об’їжджати населені пункти, розташовані в безпосередній близькості до лінії розмежування. Минулого тижня – в Опитному і Водяному, сьогодні – в Зайцеве.

Проблеми в селищах майже однотипні: відсутність води, газу, світла і перспектив. Останні дні обстріли з боку бойовиків посилились.

У Зайцевому, розділеному на дві частини – окуповану та звільнену, залишились тільки пенсіонери і знедолені люди, яким просто немає куди їхати.

Спільно з військово-цивільним співробітництвом також будемо призначати для селища військового коменданта, який координуватиме процеси життєзабезпечення та організує за потребою приїзд лікарів.

Декілька конкретних кроків обласної влади. По-перше, готуємо списки людей із місцевою пропискою, які потім отримають контролери на блокпостах. Це спростить процедуру їх перетину. По-друге, незабаром Артемівська райрада на прохання мешканців готується розглянути питання про адміністративне часткове приєднання смт Зайцеве і станції Майорськ (зараз вони територіально підпорядковані [окупованому] місту Горлівка).

Читайте також:
“Губернатор” Донеччини “наїхав” на Саакашвілі, який приїхав на Донбас піаритись

Cпецназівці підняли синьо-жовтий прапор над окупованим Зайцевим. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна