“Тільки повне обнулення ситуації, відставка уряду й генпрокурора, врятує Порошенка” – Найєм

 

Мустафа Найєм
народний депутат від Блоку Петра Порошенка

(FB)

Суспільство вимагає відставки Арсенія Яценюка, а йде Максим Нефьодов. Суспільство вимагає відставки Віктора Шокіна, а йде Віталій Касько. При цьому в офісах найперших осіб на Банковій і на Грушевського гарячково шукають шляхи стабілізації політичної ситуації, порятунку рейтингів і підтримки суспільства, яке вимагає…

Моя особиста думка. Президент повинен виступити з поданням про звільнення Генпрокурора Віктора Шокіна, закликати фракцію “Народний фронт” і Арсенія Яценюка відправити діючий уряд у відставку і одночасно закликати коаліцію – запропонувати формат нового уряду. Це програма мінімум.
Програма максимум – відсторонення друзів президента і прем’єра про розподілу фінансових потоків державних компаній.

Тільки повне обнулення ситуації може повернути довіру до парламенту, президента й уряду, а також до їх спільних рішень. В іншому випадку на нас чекає ще глибша політична криза, розкол у парламенті і в суспільстві.

Читайте також:
Найєм: Третій Майдан станеться в коридорах влади

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна