Співочий далекобійник надав звіт, які з його антипутінських пісень принесли найбільше грошей ЗСУ. ГРАФІКА

 

“Співаючий далекобійник” – громадянин США та України Вадим Дубовський – переказує всі кошти, отримані завдяки монетизації його каналу в сервісі YouTube, на підтримку української армії. Загалом такими чином вдалося виручити близько 2 тисяч доларів.
Про це Дубовський розповів в інтерв’ю “Новинарні”, надавши також статистичну звітність щодо переглядів його антиросійських пісень та доходів від цих переглядів.

На запитання, скільки вже коштів на переглядах реклами принесли його сатиричні пісні, записані й викладені на YouTube, Вадим Дубовський сказав: “Уже більше 2 тисяч доларів. Я перераховую всі ці кошти, що заробляю через YouTube, на рахунок «Фонду допомоги героям» при церкві святого Йосипа в Чикаго. Але я не хочу цим хизуватися, це не такі вже й великі гроші”.

Загальний дохід від сатиричних пісень Дубовського на YouTube станом на початок лютого 2016. Графіка надана виконавцем для сайту "Новинарня"

Загальний дохід від сатиричних пісень Дубовського на YouTube станом на початок лютого 2016.
Графіка надана виконавцем для сайту “Новинарня

“Я вважаю, що гроші, зароблені співом за кермом, – вони не мої. Їх своїми переглядами приносять ті, хто слухає пісні. І хай ці гроші йдуть в Україну”, – сказав співак, який уславився виконанням пісень антиросійської спрямованості за кермом вантажівки.

При цьому Дубовський зазначив, що останнім часом “загальні надходження скоротилися, деякі пісні не монетизуються – мабуть через те, що є якісь обмеження з боку правовласників мелодій”.

Загалом уродженець Донецька записав і виклав у мережу вже 23 такі пісні на власні вірші та на музику радянських композиторів.

“На початках, за перші півроку, я на YouTube заробив близько 1 тисячі доларів. А надалі – 200 доларів накопичується приблизно за три-чотири, а то й п’ять-шість місяців”, – розповів Дубовський “Новинарні“.

Від додав, що фінансово допомагає Збройним силам України не лише з цього джерела, а й “власними” коштами.

“Ми з дружиною й самі переказуємо власні гроші на благодійність. Через українську громаду Чикаго. Наш осередок тут дуже активний”, – зазначив Вадим Дубовський.

“Наша громада ще під час того першого Майдану, в 2004 році, загалом передала з Чикаго майже 350 тисяч доларів. Тоді таким центром було українське «Незалежне радіо» в Чикаго, де я працював, тепер ми діємо через Українську касу самопомочі”, – розповів благодійник.

Перегляди пісень Дубовського на YouTube по регіонах. Графіка надана виконавцем для сайту "Новинарня"

Перегляди пісень Дубовського на YouTube по регіонах

Топ-10 найбільш запитаних пісень Дубовського на YouTube станом на початок лютого 2016. Графіка надана виконавцем для сайту "Новинарня"

Топ-10 найбільш запитаних пісень Дубовського на YouTube станом на початок лютого 2016.
Графіка надана виконавцем для сайту “Новинарня

Читайте також:
Співаючий далекобійник: “Теми пісень мені вже замовляють
колишні нардепи”. Інтерв’ю “Новинарні”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна