Адвокат Савченко прогнозує, що Росія “подарує” їй вирок на 8 березня

Адвокат народного депутата України, бійця ЗСУ Надії Савченко Ілля Новіков спрогнозував, що Донецький суд Ростовської області РФ може винести їй вирок орієнтовно 8 березня.

“Цього тижня дебати вже не почнуться. 24-25 лютого реальніші дати. Тоді вирок в районі 8 березня”, – написав Новіков у себе в “Твіттері”.

За його словами, сьогоднішній допит свідка, експерта обвинувачення астронома Валеріяна Семенцова, а також експрес-експертиза, що проводиться ним, закінчилися безрезультатно.
За допомогою астронома намагалися з’ясувати “час злочину”.

Новіков розповів деталі: “Астроном закінчив підрахунки і сказав дуже смішну річ: “Порахувати не можна нічого ні за чим”. На всі запитання “а могло б?..” відповідає “так”. У чувака за годину не вийшло обрахувати помилку. Резюме виступу астронома таке: експертизу провести не можна, оскільки він допускає, що таймер у камері міг зіпсуватися від удару».

Нагадаємо, російське слідство обвинувачує Надію Савченко за статтями “вбивство” і “замах на вбивство” двох російських журналістів на Донбасі влітку 2014 року. Українка всі обвинувачення заперечує. Після захоплення в полон бойовиками вона була незаконно переправлена на територію Росії.
Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було продовжено її утримання під вартою, і не приймає твердої їжі.

Читайте також:
Щоб Савченко опинилася в Києві, Україна має визнати законність вироку суду РФ – адвокат

Надію Савченко викрадав підлеглий Суркова, який курирував “ЛНР” від АП РФ – адвокати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна