Лещенко: Наливайченко намагається примазатись до Саакашвілі

 

Сергій Лещенко
журналіст, народний депутат України від БПП

Про потяг Саакашвілі й пасажирів Наливайченка та Тимошенко (FB)

Сьогодні новонароджений борець з корупцією Валентин Наливайченко “зажигав” у ефірі одного з каналів.

Колишній керівник спецслужби, який мав нещодавно усю повноту влади (для цього в СБУ є управління “К”), зараз намагається вскочити на потяг громадського антикорупційного руху та паразитувати на прізвищі Саакашвілі.

“Формується антикорупційний фронт, до якого буде входити Тимошенко, Саакашвілі і Наливайченко”, – заявив Наливайченко, згадуючи про себе в третій особі.

Я не знаю, про який “фронт” він говорить, але я не бачив Наливайченка на жодній зустрічі з організації антикорупційних заходів, які проводить “Рух за очищення”. Те, що він робить – він намагається у суспільній свідомості прив’язати своє прізвище до набагато рейтинговішого Саакашвілі.

Ну а ідея антикорупційної боротьби в альянсі з Тимошенко виглядає карикатурною, адже саме Юлія Тимошенко принесла вірус корупції в українську політику, заповнюючи офшорні рахунки Лазаренка його “комісією” за газові контракти.
За оцінкою ФБР, Тимошенко переказала на рахунки Лазаренка щонайменше 100 мільйонів доларів “відкатів”. Це зараз велика сума, але в 1995-96 роках вона було просто астрономічною.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна