Саакашвілі пояснив, чому в Києві проти нього почали розслідування

 

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що розслідування стосовно нього –  це відповідь на антикорупційні форуми, які він організовував.
Про це він заявив у відповідь на повідомлення про те, що МВС почало розслідування з приводу оприлюднення ним секретної інформації в інтернеті про дислокацію підрозділів АТО.

“Щось пан Лисенко, який підпорядковується безпосередньо відповідному підрозділу адміністрації президента України, згадав про це майже через місяць після того, як я розповів про важкі умови служби на блокпостах у Маріуполі”, – зазначив Саакашвілі.

“Більше того, кілька днів тому до Києва викликали керівника СБУ по Одеській області Батракова і доручили йому розслідувати всі проекти, що здійснюються нами в Одесі, такі як Відкритий митний простір, Центр обслуговування громадян і Громадська приймальня, тим самим дуже інтенсивно зайнялися і БЕЗ МВС”, – додав “губернатор” та співорганізатор руху “За очищення”.

“Тобто одночасно СБУ, Міноборони і МВС отримали розпорядження зайнятися мною і нами. Нехай розслідують, чого немає все одно не знайдуть”, – написав Саакашвілі на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Думаю, це відповідь на наші антикорупційні форуми і на те, що в найближчі дні наш рух збирається широко розгорнутися одночасно у всіх регіонах України, а також на заяву Айвараса Абромавічуса, яку в кулуарах влади чомусь приписали мені, хоча колишній міністр економіки і мій друг діяв цілком самостійно”, – зазначив він.

Міхеїл Саакашвілі також заявив, що такі дії правоохоронців тільки зміцнюють його “рішучість боротися проти свавілля влади і за наведення порядку в Україні”.

Читайте також:
Саакашвілі: Я нікого не боюся й буду пересуватися без охоронців СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна