Cпецназівці підняли синьо-жовтий прапор над окупованим Зайцевим. ВІДЕО

 

Українські військовослужбовці вивісили державний синьо-жовтий прапор в окупованій частині селища Зайцеве Артемівського району Донецької області.
Як повідомляє “Новинарня”, відео з підтвердженням цього факту опублікував користувач Dima Simonov на своєму каналі YouTube.

На початку ролика, який називається “День народження“, в титрах зазначено:

“Справжній спецпризначенець оригінально святкує свій день народження – вивішує Державний Прапор на території України, окупованій загарбниками”.

На початку відеосюжету показано вхід до Зайцевської селищної ради, над яким висить прапор “ДНР”. Група озброєних бійців ЗСУ проходить по ґрунтовій дорозі до електричного стовпа; один із військових – під прикриттям товаришів – залазить по бетонній опорі на стовп чіпляє синьо-жовтий стяг.

Підняття синьо-жовтого прапора над Зайцевим

Підняття синьо-жовтого прапора над селищем Зайцеве

У титрах вказано час події – лютий 2016. Відео опубліковано 9.02.2016.

Нагадаємо, з 3 лютого контрольний пункт в’їзду-виїзду “Зайцеве” на лінії розмежування закрито через посилені обстріли з боку проросійських бойовиків.

Читайте також:
Штаб АТО: бойовики стирають Зайцеве з лиця землі,
щоб отримати більше фінансування від Росії

Українця в Криму засудили за синьо-жовтий прапор на даху

У День соборності місто на Донбасі утворило найбільший “живий” прапор України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна