Населення Києва зросло на 1 мільйон осіб – статистика МВС

 

За останні півтора року, на тлі переміщення людей внаслідок військового конфлікту на Донбасі та окупації РФ Криму, населення Києва зросло приблизно на мільйон осіб.
Як повідомляє “Новинарня”, про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, виступаючи на засіданні Комітету Верховної Ради з питань економічної політики в рамках звіту членів уряду. Засідання транслює в прямому ефірі канал “112 Україна”.

“Як ви думаєте, наскільки збільшилося населення Києва за останній час? (…) За нашими підрахунками, на мільйон осіб”, – сказав Арсен Аваков.

При цьому, за його словами, після запуску в столиці нової патрульної поліції рівень вуличної злочинності зменшився на 8%.

За офіційними даними станом на 2013 рік (до початку російської агресії проти України), населення Києва становило 2,804 мільйона осіб.

Читайте також:
МВС подає апеляцію на “заангажоване” рішення Печерського суду
у справі “Тягнибок проти Авакова”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна