Вантажівка полтавського батальйону підірвалася в АТО на протитанковій міні

 

Вантажний автомобіль “Урал” 16-го окремого мотопіхотного батальйону (Полтава) підірвався на міні в зоні АТО. Про це йдеться на сторінці 16 ОМПБ у “Фейсбуці”.

“Під час здійснення доставки продовольства на позиції батальйону, автомобіль “Урал” 16 омпб підірвався на протитанковій міні, яку встановили представники НЗФ напередодні”, – сказано в повідомленні, поширеному в неділю ввечері.

“Водій автомобіля, перебуваючи у шоковому стані, зорієнтувався та врятував з палаючої вантажівки ще двох військовослужбовців бригади. Завдяки професійним діям медиків, усіх бійців було оперативно евакуйовано та доставлено до військового шпиталю”, – додали у повідомленні.

Водія контузило, бійців в кузові отримали пораненні різного ступеня.

Згоріла “вантажівка відновленню не підлягає, що ускладнює оперативну доставку продовольства на позиції”, – зазначають у полтавському ОМПБ.

 

У повідомленні немаї інформацію, в якому саме районі АТО це відбулося.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна