Бойовики пишуть про загиблого мирного жителя внаслідок обстрілу ЗСУ

 

Житель селища Трудівські під Донецьком загинув від осколкових поранень, отриманих при обстрілі з боку Збройних сил України. Про це сьогодні повідомляє сайт бойовиків DNR-news із посиланням на так званого “главу адміністрації” Петровського району Донецька Максима Жуковського.

“Близько 21:00 (у суботу) українські силовики відкрили вогонь по селищу Трудівські. Від численних осколкових поранень помер чоловік 1962 року народження. Трагедія сталася на вулиці Марка Озерного. Два будинки по вулиці Джаміля №1 і вулиці Маміна-Сибіряка №14 отримали пошкодження”, – зазначено на сайті.

Трудівські (рос. Трудовские) – конгломерат селищ колишньої однойменної групи шахт – примикає із заходу до Мар’їнки, підконтрольної Україні, та є західною околицею Петровського району Донецька.

Шахта “Трудівська” повністю зупинила видобуток вугілля після кількох прямих влучань у підсобні будівлі й територію підприємства. Шахтарі перевелися на інші шахти міста або в підконтрольні Україні Вугледар та Курахово, плвідомляли “Новости Донбасса”.

Нагадаємо, штаб АТО повідомив, що в суботу було 47 обстрілів українських позицій з боку проросійських бойовиків, а напередодні – 84. За ці два дні поранення отримали 12 українських військових.

“Кожен четвертий обстріл (з боку бойовиків) – із важкого озброєння, 82-мм та 120-мм міномети. Триває “снайперська війна”. На ключових вузлах оборони сили АТО активно ведуть вогонь у відповідь”,заявляв речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна